<h2>Το Κέντρο μας</h2><p>Στην πορεία ενίσχυσαν την δυναμική μας δύο ακόμη αξιόλογοι συνεργάτες, η ψυχολόγος Καλαϊτζή Αρετή και ο ψυχολόγος Κωνσταντίνος Χρηστίδης.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more.php?l=el&id=5558' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπηρεσίες</h2><p>Σωματική Ψυχοθεραπεία του Ράιχ Υπνοθεραπεία Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Συμβουλευτική ζευγαριών Μαθησιακή εκτίμηση παιδιών και εφήβων Συμβουλευτική γονέων NLP EMDR Τραυματοθεραπεία Θεραπεία με τα άνθη του Bach</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Άγχος - Κρίση Πανικού </h2><p>Η κρίση πανικού είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας που σχετίζεται με μια ποικιλία σωματικών και </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Απόψεις θεραπευομένων {'hide':'true'}

Βερενίκη, 14 Ετών
10/05/2019

Γεια! Είμαι η Βερενίκη και είμαι 14 ετών. Ξεκίνησα να βλέπω την κα. Κυριακή Αγγελίδου ένα χρόνο πριν διότι είχα άγχος εξετάσεων και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο μου. 

Η ύπνωση που δοκίμασα είναι τέλεια! Είναι σαν να ξυπνάς μετά από έναν βαθύ, ξέγνοιαστο, καλοκαιρινό ύπνο. Είναι πολύ ευεργετικό και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ η αίσθηση.

Επίσης, προτείνω όποιος έχει πρόβλημα με κάτι, να μη φοβηθεί να μιλήσει σε έναν ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή! Είναι απλά σαν να μιλάς με έναν φίλο σου που ξέρει δύο παραπάνω πράγματα.
 

 
Μαρτυρία Ιωάννας, 9 Ετών
25/10/2018

Η μικρή Ι.Β, 9 ετών, με τριχοτιλλομανία, είχε πρόβλημα με το να τραβάει τρίχες των μαλλιών της, με αποτέλεσμα περιοχές γύρω από τα αυτιά της να είναι χωρίς μαλλιά. Η θεραπεία διήρκησε περίπου 6 μήνες και οι κύριες θεραπευτικές μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν η ύπνωση και η παιγνιοθεραπεία.

Η ίδια μας είπε <<Ήταν πολύ ωραία όταν ήμουν εδώ. Τώρα είναι σαν να μη το είχα ποτέ.>>

Ο πατέρας λέει: << Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μας έπαιρνε να λύσουμε το πρόβλημα της κόρης μας. Πάντως είναι σίγουρο πως η Κυριακή μας βοήθησε πολύ! Την ευχαριστούμε θερμά!>>

Ειρήνη Χ., 33 ετών  

Είχα θέμα αυτοπεποίθησης. Έκανα υπνώσεις με την Κα Κυριακή και με βοήθησαν να καταλάβω καλύτερα τι θέλω απο τον εαυτό μου κ απο τους άλλους καθώς και να βάζω τα όρια μου.
Επιπλέον έμαθα πως να στηρίζω τον εαυτό μου. Επίσης είχα θέμα έκφρασης των συναισθημάτων μου.
Θεωρώ πως οι υπνώσεις με βοήθησαν και σε αυτό.
Έμαθα να βιώνω τα συναισθήματα μου όποια κ αν είναι αυτά και μην τα κρατάω μέσα μου.
Νιώθω πολυ καλυτερα με τον εαυτό μου κ πιο σίγουρη.

 Γεωργία, 39 ετών, για τον γιό της, 9 ετών  
«Ο γιος μου εννέα ετών διαγνώστηκε με μαθησιακές δυσκολίες και μάς συνέστησαν λογοθεραπεία, αλλά χωρίς βελτίωση.
Η βοήθεια της κας Αγγελίδου σε εμένα, στο παιδί μου και στο δάσκαλο του παιδιού μου, υπήρξε καταλυτική για την εξέλιξη του παιδιού.
Σήμερα το παιδί μου δεν ξεχωρίζει σε συμπεριφορά και επίδοση από τα υπόλοιπα παιδιά στην τάξη του και την ευχαριστώ θερμά γι αυτό».

Μαίρη , 53 ετών, εκπαιδευτικός 
«Ένιωθα μεγάλο άγχος χωρίς να έχω συγκεκριμένα προβλήματα. Αυτό είχε αντίκτυπο στις σχέσεις μου με το στενό οικογενειακό κύκλο, με τους φίλους, καθώς και στην εργασία μου.
Με τη σωματική ψυχοθεραπεία ένιωσα μέσα στο σώμα μου να λύνονται οι κόμποι που κρατούσα σφιχτά δεμένους για πολλά χρόνια.
Με την ύπνωση συνάντησα κομμάτια του εαυτού μου που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν πριν.
Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω κάνει ένα βήμα μπροστά, ότι μέσα μου υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία για να αντιμετωπίσω τις διαφορές καταστάσεις γύρω μου,
ενώ παράλληλα οι σχέσεις μου με τους γύρω μου βελτιώθηκαν».

Αλέξανδρος
<< Είμαι ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου, αθλητής τοξοβόλος και ασχολούμαι με τη τοξοβολία από τη ν παιδική μου ηλικία. Είμαι πρωταθλητής και έχω πολλές συμμετοχές και διακρίσεις μεταξύ των οποίων είναι συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 σε ηλικία 18 ετών, 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων ΚΑΙ 4 πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των εφήβων και στην κατηγορία των ανδρών. Όντας σε πολύ υψηλό επίπεδο ήθελα να βελτιώσω και να τελειοποιήσω την απόδοση μου.
Μεταξύ άλλων, η υπνοθεραπεία με βοήθησε να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου όσον αφορά το αποτέλεσμα της βολής και την αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες μου.
Κατά τη διάρκεια ενός πολύ σημαντικού αγώνα, βίωσα πράγματα που είχαν δουλευτεί κατά τη διάρκεια της ύπνωσης. Αυτό με έκανε να αισθανθώ μεγαλύτερη ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την επιτυχία μου. Εκείνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σχετικά με την ύπνωση είναι ότι τη σημαντική στιγμή που το χρειάστηκα σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν μέσα στη φαρέτρα μου και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.>>

Ελένη, Χημικός
<<Έρχεται μία μέρα ξαφνικά που συνειδητοποιείς πόσο νοσούσες τόσο καιρό! Δύο σχεδόν χρόνια με κρίσεις πανικού, διαρκές άγχος και φόβους μίας ζωής!
Φόβους που σε παραλύουν, σε φθείρουν και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τίποτα από όλα αυτά τα όμορφα που σε περικλείουν άφθονα και η ίδια σου η λογική μπερδεύεται περίεργα με όλα τα θεριά που έχεις πλέξει… Έρχεται όμως μία μέρα που ξυπνάς όμορφα από τις μυρωδιές των λουλουδιών τριγύρω σου και βλέπεις πόσο όμορφα είναι όλα αυτά και αυτοί που αγαπάς!
Βλέπεις ξεκάθαρα και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να σφραγίσεις για πάντα το χαμόγελο στα χείλη σου και νιώθεις τόσο γεμάτος και δυνατός, αλλά αυτή η ξαφνική μέρα δεν είναι και τόσο ξαφνική…θέλει κουράγιο, δύναμη και διαρκές αγώνα να αφήσεις πίσω φόβους, αδυναμίες, ανασφάλειες, κρίσεις και όλα τα μαύρα εκείνα πράγματα… Σε αυτό τον αγώνα στάθηκα πολύ τυχερή γιατί έχω την καθοδήγηση της κυρίας Κυριακής. Με χαμόγελο, ζεστασιά, υπομονή, γνώση, μαγεία θα έλεγα, δύναμη και σοφία με βοήθησε και βοηθάει να ξετυλίξω το επί χρόνια μπερδεμένο και φθαρμένο κουβάρι της σκέψης μου!!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Η ζωή μου και η υγεία μου έχουν αλλάξει τελείως, μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να καταλάβουν την σημασία της αυτοπραγμάτωσης!
Μακάρι να είστε καλά να στηρίζετε όποιον αποφασίζει να την φτάσει  με τη βοήθειά σας! Σας Ευχαριστώ!>>

10/02/2015- Ρένα Κ. 

I wasn't able to find the reason of the way I felt since 2014. I do distinctly remember how I felt; out of control. Thinking back to that time and how Ι feel now, Ι can say with certainty that Ι no longer feel out of control of my mind. I feel more aware of what it is that Ι want and who Ι am. With everything that has  unfolded over the last year, I attest to one thing; and that is Ι am who I am and will say and do what I want. My therapy has helped me in a number of ways. For starters, I am better equipped to deal with a number of shadows that a year ago had a greater weight in my mind than they do now (i.e my living next door to my in-laws). Secondly, I no longer feel the need or obligation I once did to everyone else but myself. I now think about how a situation will impact me and make me feel and then decide if I want to subject myself to it. Thirdly, I have learnt to take better care of myself predominantly psychologically and emotionally. I am a lot kinder to myself than I once was. I have also regained the perception to find beauty/positive side of things in my surroundings(i.e the hues of the sun setting over the port of Thessaloniki). There are but a few things that have made me a happier person. My disposition has changed tremendously and I smile and laugh more often now. Moving forward- the unknown is always uncertain, but that is life. Of one thing I am certain; and that is that I need to continue to take care of myself, both physically and emotionally, in particularly to the months ahead us. I feel what has beneffited me the most is the positive affirmations. They are a daily reminder of what is gold in me, my life and those in my life. Hypnotherapy helped me find my safe place. It also enables my mind to travel and deal with those unwanted situations in my conscious life. It makes things seem less doubting; a molehill instead of a mountain.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δεν ήμουν ικανή να βρω την αιτία που ένιωθα έτσι από το 2014. Θυμάμαι ευδιάκριτα πώς ένιωθα· εκτός ελέγχου. Σκεφτόμενη το χρόνο τότε σε σύγκριση με το πως νιώθω τώρα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν νιώθω πια να μην έχω τον έλεγχο του μυαλού μου. Νιώθω ότι γνωρίζω τις επιθυμίες μου και τι άνθρωπος είμαι. Με ό,τι έχει συμβεί το τελευταίο χρόνο, βεβαιώνω ένα πράγμα· είμαι αυτή που είμαι και θα λέω και θα κάνω αυτό που θέλω. Η θεραπεία μου με έχει βοηθήσει με ποικίλους τρόπους. Αρχικά, είμαι καλύτερα εξοπλισμένη να αντιμετωπίσω σκιές του παρελθόντος που ένα χρόνο πριν είχαν στο μυαλό μου μεγαλύτερο βάρος απ' ό,τι έχουν τώρα (για παράδειγμα, η ζωή μου δίπλα στα πεθερικά μου). Κατά δεύτερον, δεν νιώθω πια την ανάγκη ή την υποχρέωση που κάποτε ένιωθα προς όλους  εκτός από τον εαυτό μου. Τώρα, σκέφτομαι πρώτα πώς θα με επηρεάσει και πως θα με κάνει να νιώσω μια κατάσταση και μετά αποφασίζω αν θα εκτεθώ σε αυτήν την κατάσταση. Κατα τρίτον, έχω μάθει να φροντίζω καλύτερα τον εαυτό μου, κυρίως ψυχολογικά και συναισθηματικά. Είμαι πολύ πιο ευγενική με τον εαυτό μου σε σχέση με το πώς ήμουν κάποτε.Έχω, επίσης, ανακτήσει την ικανότητα να βρίσκω την ομορφιά/θετική πλευρά των πραγμάτων στο περιβάλλον μου (για παράδειγμα, οι αποχρώσεις του ήλιου που δύει πάνω από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης). Υπάρχουν πλέον περισσότερα από μερικά πράγματα που με κάνουν πιο ευτυχισμένη. H διάθεση μου έχει αλλάξει θεαματικά και πλέον χαμογελώ και γελάω πιο συχνά. Εν συνεχεία, το άγνωστο είναι πάντοτε αβέβαιο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη· και αυτό είναι ότι χρειάζομαι να συνεχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, ιδιαίτερα τους μήνες που έρχονται.

Νιώθω ότι αυτό που με έχει ευνοήσει περισσότερο είναι οι θετικές επιβεβαιώσεις. Αποτελούν καθημερινή υπενθύμιση για το τι έχει αξία για μένα, για τη ζωή μου και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου. Η υπνοθεραπεία με βοήθησε να βρω το <<ασφαλές μέρος>> μου. Επίσης, επιτρέπει στο μυαλό μου να ταξιδεύει και να αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ανεπιθύμητες καταστάσεις στη συνειδητή ζωή μου. Κάνει τα πράγματα να φαίνονται λιγότερο αμφίβολα· ένας μικρό λόφος αντί για ένα βουνό.

Κατερίνα
Ο λόγος που ζήτησα την επαγγελματική συμβολή της κυρίας Κυριακής Αγγελίδου είναι κάποια προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζω όσον αφορά το γάμο μου και τη δεύτερη μου κόρη.
Στις συνεδρίες μας προσπάθησε όσον αφορά την κόρη μου, να κάνει μία διάγνωση με μία σειρά από ψυχολογικά τεστ.
Όσον αφορά εμένα, με άκουσε με προσοχή, μου έθεσε κάποια ερωτήματα στα οποία είτε έπρεπε να απαντήσω άμεσα, είτε να σκεφτώ και να απαντήσω αργότερα. Απάντησε με τη σειρά της στις απορίες που εγώ είχα σχετικά με όλα αυτά που υπάρχουν διάχυτα στο μυαλό μου και με συμβούλευσε πώς να κινηθώ για να αρχίσω το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα.
Καταρχήν, μετά από κάθε συνεδρία υπήρχε μείωση του άγχους και ένιωθα πιο ήρεμη και πιο δυνατή, έπαιρνα δύναμη για να συνεχίσω, είχα κάποια απάντηση στα ερωτήματά μου.
Έβρισκα ένα φως στο τούνελ. Ένιωθα πως τα κομμάτια του παζλ έβρισκαν τη θέση τους.

Μαρτυρία Ρένας για υπνοθεραπεία
When you first hear the word hypnotherapy all sorts of negative things pop up in your mind, mainly due to the lack of knowledge. If you are also a person who is always in control of what you say and do, the thought is truly daunting and you feel reluctant to say yes when asked to try it. Like anything new the line between rejecting it and agreeing to it is merely a fine one. For me Ms. Angelidou’s approach to hypnotherapy was one of reassurance: reassurance that I won’t lose control; Reassurance that it will help me; Reassurance that with her guidance I would begin to find myself again. What is it? Well you situate yourself in a comfortable position and Ms Angelidou with words guides you. First with your breathing and then with imaging. Your body becomes a weight/ heavy and gives in to the experience. Based on the discussions with Ms Angelidou in your sessions and in agreement with you she focuses on issues that are at the forefront of your mind; Issues that consume you and become a mountain that you feel helpless to overcome. Your mind travels to a place you feel safe in, all this while Ms. Angelidou guides you, instructing you to see, feel and erase/ zap those things that making you discontent .For me hypnotherapy has been a truly positive experience, due to my willingness to overcome and be able to handle situations surrounding me that I am not able to control. I have found myself again and with each session of hypnotherapy I feel stronger and more re-energized to take on what comes my way. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Όταν ακούς για πρώτη φορά τη λέξη υπνοθεραπεία, ξεπηδούν στο μυαλό σου διάφορα αρνητικά πράγματα, κυρίως λόγω έλλειψης γνώσης. Ιδιαίτερα αν είστε ένας άνθρωπος που θέλει να έχει συνέχεια τον έλεγχο του τι λέει και κάνει, η σκέψη είναι πραγματικά ισοπεδωτική και είστε απρόθυμος να πείτε «ναι» όταν κάποιος σας προτείνει να το δοκιμάσετε. Όπως κάθε τι καινούργιο, η γραμμή ανάμεσα στο να απορρίψετε αυτήν την πρόταση και στο να συμφωνήσετε  με αυτήν είναι αρκετά λεπτή. Για μένα  η προσέγγιση της κ. Αγγελίδου στην υπνοθεραπεία ήταν καθησυχαστική. Με καθησύχασε ότι δεν θα χάσω τον έλεγχο, ότι αυτό θα είναι κάτι που θα με βοηθήσει, ότι  με την καθοδήγησή της θα άρχιζα να βρίσκω τον εαυτό μου  και πάλι. Τι είναι  υπνοθεραπεία; Λοιπόν, παίρνεις μια πολύ βολική στάση με το σώμα σου και ο θεραπευτής σε καθοδηγεί με λέξεις , πρώτα με επικέντρωση στην αναπνοή και ύστερα στην φαντασία. Το σώμα σου γίνεται βαρύ και παραδίνεται σε αυτή  την εμπειρία. Με βάση τα όσα έχουν συζητηθεί στις συνεδρίες σας και σε συνεννόηση με σένα, ο θεραπευτής εστιάζει σε θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο στο μυαλό σου. Θέματα που σε απασχολούν και που γίνονται ένα βουνό και νιώθεις αβοήθητος στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις. Το μυαλό σου ταξιδεύει σε ένα μέρος που αισθάνεσαι ασφάλεια, καθώς ο θεραπευτής σε καθοδηγεί και σε κατευθύνει να δεις, να νιώσεις και να σβήσεις ή να αλλάξεις όλα όσα σε κάνουν δυσλειτουργικό . Για μένα  υπνοθεραπεία ήταν μια πραγματικά πολύ θετική εμπειρία, λόγω της θέλησής μου να ξεπεράσω κάποια θέματα και να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις γύρω μου που  δεν μπορούσα να ελέγξω. Βρήκα ξανά τον εαυτό μου και με κάθε συνεδρία υπνοθεραπείας αισθάνομαι πιο δυνατή και γεμάτη ενέργεια ξανά ώστε να αντιμετωπίσω  ό,τι προκύψει στον δρόμο μου. 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Δημήτρης, 42 ετών

Πως γίνεται μία άγνωστη εικόνα, ένας ξένος ήχος να είναι τόσο οικείος, να σου ξυπνά αισθήσεις και σκέψεις που ίσως με την πρώτο ερέθισμα να μην σημαίνουν και τίποτα! Η επανάληψη τους όμως μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς ότι το έχω ζήσει στο παρελθόν….. Η δική μου εμπειρία ξεκινά όταν αποφάσισα να ασχοληθώ συστηματικά με μία ξένη γλώσσα που πάντα με γοήτευε, όπως και η χώρα από την οποία προέρχεται. Προχωρώντας όλο και πιο βαθιά κατάλαβα ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Έτσι επισκέφθηκα την κ. Αγγελίδου και μέσα από μία σειρά συνεδριών αναδρομής ανακάλυψα ότι αυτό που με οδήγησε να ασχοληθώ με την εκμάθηση της συγκεκριμένης γλώσσας ήταν ότι έζησα εκεί και μάλιστα είχα μία ευτυχισμένη οικογένεια. Βρέθηκα σε μέρη και συνάντησα ανθρώπους που με έκαναν να νιώθω τόσο όμορφα που «ξαναβρισκόμουν» μαζί τους, σε σημείο που λυπόμουν πραγματικά όταν έπρεπε να «γυρίσω» πίσω. Ακόμη και τώρα, αισθάνομαι τα ίδια όμορφα αισθήματα για όλους αυτούς που συνάντησα… Η εμπειρία ήταν πραγματικά ξεχωριστή και ασφαλής διότι έγινε με βάση τις οδηγίες της κ. Αγγελίδου και δεν υπήρχε περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Αντίθετα,μου έδωσε απαντήσεις για πολλά θέματα τα οποία με «ταλαιπωρούσαν».

Λίλα, 44 ετών
<<Ο λόγος που με οδήγησε στην πόρτα του κέντρου ψυχικής υγείας και υπνοθεραπείας Κυριακή ήταν το έντονο συναισθηματικό αδιέξοδο, στο οποίο βρέθηκα καθώς και το συναισθηματικό στρες, που είχαν σαν αποτέλεσμα να αδυνατώ να λειτουργώ πλέον στην  καθημερινότητα και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.
Η διαδικασία της ψυχοθεραπείας και υπνοθεραπείας που επέλεξα να κάνω σε συνδυασμό με την άριστη συνεργασία και υποστήριξη τις ψυχολόγου κ. Αγγελίδου με βοήθησαν να αναγνωρίσω, να συνειδητοποιήσω και να ιεραρχήσω τους στόχους  και τις αξίες μου,να δω ξεκάθαρα ποια είμαι τι θέλω και πως θα το κατακτήσω και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη να πάρω πλέον από τη ζωή αυτό που μου αξίζει.>>


 

Κωνσταντίνα, 22/03/2017

Η κλινική ύπνωση είναι η θεραπευτική μέθοδος που μου άλλαξε τη ζωή. Υπέφερα χρόνια από κατάθλιψη χωρίς καν να το έχω αντιληφθεί μιας και ήμουν ένα υπερδραστήριο άτομο. Σιγά σιγά όμως έφτασα στο σημείο να μην έχω τη δύναμη να ανταπεξέλθω σε απλά καθημερινά πράγματα και η ψυχανάλυση που ήδη είχα αρχίσει είχε μηδενικά αποτελέσματα. Μην αναγνωρίζοντας πλέον τον εαυτό μου ξεκίνησα μια έρευνα κι έπεσα τυχαία πάνω σε ένα επιστημονικό άρθρο για τη κλινική ύπνωση. Αποφάσισα να κάνω μια αναζήτηση της μεθόδου στη Θεσσαλονίκη. Απευθύνθηκα για καλή μου τύχη την κυρία Κυριακή Αγγελίδου κι έτσι ξεκίνησε η πιο καθοριστική θεραπευτική εμπειρία μου έως σήμερα.

 Δεν πρόκειται για κάτι μαγικό ή μεταφυσικό. Πρόκειται για μια επιστημονική θεραπευτική διαδικασία, όπου ο ψυχολόγος-θεραπευτής σου με τον οποίο έχετε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης σε οδηγεί σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και γνωρίζοντας όσα σε απασχολούν σε βοηθάει να αφήσεις στην άκρη τους συνειδητούς και εκλογικευμένους συλλογισμούς σου και να προχωρήσεις πιο βαθιά, στο υποσυνείδητό σου.  Εκεί βρίσκονται και οι απαντήσεις στα ερωτήματά μας. Οι βαθύτερες αιτίες όσων μας απασχολούν και μας προκαλούν άγχος και φόβο. Έτσι άρχισα να «ακούω» τον εαυτό μου και τις ανάγκες του. Να αναγνωρίζω την πραγματική αιτία των προβλημάτων μου, λύνοντάς τα πλέον  ουσιαστικά  και κερδίζοντας και πάλι την όρεξη μου για τη ζωή. Άλλαξε ριζικά ο τρόπος σκέψης μου.  Η κλινική ύπνωση δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας «καθαρός» και ελεύθερος διάλογος με τον εαυτό μας.  Που όχι, δυστυχώς, δεν είναι αυτονόητος. 

Ακούγεται υπερβολικό και το ίδιο θα έλεγα κι εγώ πριν δυο περίπου χρόνια. Πλέον όμως μπορώ μέσα απ’ τη προσωπική μου εμπειρία να προτείνω αυτή τη θεραπευτική μέθοδο ανεπιφύλακτα. Χρειάζεται μόνο να έχετε αποφασίσει  να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε τυχόν πρόβλημά σας και να επιλέξετε έναν έμπειρο επαγγελματία ψυχολόγο.  


Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 19:00
κατόπιν ραντεβού

 


 

Εγνατίας 55, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2315515093  -  Κινητό: 6973745005 
E-mail: 
info@psixologos.com.gr
Υπεύθυνος: ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ