<h2>Το Κέντρο μας</h2><p>Στην πορεία ενίσχυσαν την δυναμική μας δύο ακόμη αξιόλογοι συνεργάτες, η ψυχολόγος Καλαϊτζή Αρετή και ο ψυχολόγος Κωνσταντίνος Χρηστίδης.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more.php?l=el&id=5558' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπηρεσίες</h2><p>Σωματική Ψυχοθεραπεία του Ράιχ Υπνοθεραπεία Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Συμβουλευτική ζευγαριών Μαθησιακή εκτίμηση παιδιών και εφήβων Συμβουλευτική γονέων NLP EMDR Τραυματοθεραπεία Θεραπεία με τα άνθη του Bach</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Άγχος - Κρίση Πανικού </h2><p>Η κρίση πανικού είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας που σχετίζεται με μια ποικιλία σωματικών και </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.psychotherapia-ypnotherapia.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Σεμινάρια και Εκπαίδευση {'hide':'true'}Για τον άνθρωπο η μάθηση είναι δια βίου και του παρέχει τη δυνατότητα να εξελίσσεται.

Κατά καιρούς διοργανώνουμε διάφορα σεμινάρια που έχουν σαν στόχο τους να βοηθήσουν πολλά άτομα συγχρόνως με μειωμένες δαπάνες, να καλυτερεύσουν την ποιότητα της ζωής τους και να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναζητήσεις.

Αυτό προσφέρει και την αίσθηση της συλλογικότητας, αλλά και τη συμπαράσταση των άλλων.

Τα σεμινάρια που έχουμε διοργανώσει είναι:
 

"Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ"
Το σεμινάριο αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο The Exelsior Hotel της Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

''ΑΠΑΛΛΑΓΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ''
Στο σεμινάριο για την απώλεια του περιττού βάρους εφαρμόστηκε η μέθοδος της ομαδικής  καθώς και της ατομικής υπνοθεραπείας σε συνδυασμό με τη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και το νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP). Δόθηκε η ευκαιρία σε υπέρβαρα άτομα να κάνουν ριζικές αλλαγές στη διατροφή τους και στον τρόπο ζωής τους και η απώλεια βάρους οδήγησε στη βελτίωση της υγείας τους. Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να απολαμβάνουν υγεία και ευεξία.

 

''STOP SMOKING: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ''
Στο σεμινάριο "Απαλλαγή από το κάπνισμα/Stop Smoking" που διοργανώθηκε στο Κέντρο μας το 2012 εφαρμόστηκε κυρίως η ομαδική, αλλά  και η ατομική, υπνοθεραπεία ως μέθοδος διακοπής του καπνίσματος σε συνδυασμό με τη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και το νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP). Η επιτυχία μας ήταν ικανοποιητική και μετά από τόσα χρόνια τα άτομα αυτά συνεχίζουν να ζουν απολαμβάνοντας υγεία και ευεξία.

 

"Ο ΒΙΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ"
Μια πολύ επιτυχημένη βιωματική εξερεύνηση της βιοενεργητικής λειτουργίας του σώματος και των συναισθημάτων με φόντο τη φύση της περιοχής ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τα μέλη αυτής της ομάδας κατόρθωσαν μέσα από αυτές τις βιοενεργητικές ασκήσεις και την ένωση τους με την οργόνη της φύσης να ξεπεράσουν συγκεκριμένα εμπόδια που είχαν στην καθημερινότητά τους και να βιώσουν το σώμα τους να μετατρέπεται σε μια ζωτική πηγή χαράς και ευχαρίστησης. Επιπλέον, το ότι έγινε η μάθηση μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον με τεράστια πλατάνια, το γάργαρο νερό του ποταμού και το κελάηδισμα των πουλιών δημιούργησαν μια ιδιαίτερη αίσθηση αγαλλίασης και εσωτερικής ηρεμίας σε όλα τα μέλη της ομάδας.

 

"ΤΑΡΩ: ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ"

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 19:00
κατόπιν ραντεβού


 


Εγνατίας 55, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2315515093  -  Κινητό: 6973745005 
E-mail: 
info@psixologos.com.gr
Υπεύθυνος: ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ